Havadisler
Playstore'dan Tılsım Kazananlar Belli Oldu!
5 Ağustos 2014 Salı

 

Playstore'dan Ramazan ayı ve bayram haftası boyunca İKV ürünleri alanlar hem indirim kazandı, hem de Tılsım çekilişine katılma hakkı! 

 

Playstore ile birlikte düzenlediğimiz Ramazan Bayramı Kampanyasında III. Kademe Tılsım kazanan kişiler yapılan çekilişle belirlendi. Playstore sipariş numaraları üzerinden yaptığımız çekilişte, kazanan oyuncularımız ile Playstore hesaplarında yer alan e-posta adresleri üzerinden iletişime geçtik.

 

Çekilişle belirlenen 30 Asil oyuncumuzun e-posta adreslerine göndermiş olduğumuz e-posta içerisindeki talimatlara göre başvuru formunu doldurması halinde talep ettikleri III. Kademe Tılsım hediyeleri en kısa süre içerisinde karakterlerine yüklenecektir.

 

Playstore'dan aldığımız bilgiler içerisinde çoğu kullanıcının profil bilgilerini doldurmamış olması, doğrudan İKV ile ilgili bilgilerinin yer almaması nedeniyle kazanan isimleri buradan sizlere duyuramıyoruz. Güvenlik nedeniyle kazanan kullanıcıların ad soyad, e-posta bilgilerini de buradan paylaşamayacak olmamız nedeniyle çekilişte Tılsım kazanan sipariş numaralarını ise forumumuzda sizler için paylaştık. 

 

Buradan görebilirsiniz: http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=123655

 

Kazanan oyuncularımızı tekrar tebrik ediyoruz.

Sobee Studios

2006-2017 © Tüm hakları TTNET A.Ş.'ne aittir.

Siteyi kullanarak KULLANIM SÖZLEŞMESİNİkabul etmiş sayılırsınız.