Havadisler
Playstore'dan 2015 Sürprizi!
31 Aralık 2014 Çarşamba

Resim


PLAYSTORE'DAN YENİ YIL KAMPANYASI!




Playstore yeni yılı indirimle karşılıyor! Bu gece saat 00:00'den itibaren İstanbul Kıyamet Vakti paketleri Playstore'da yeni yıla özel %5 değil, %10 değil, TAM %25 İndirimde!

Playstore İstanbul Kıyamet Vakti özel indiriminden hemen faydalanmak için buradan indirimli İKV Paketlerine ulaşabilirsin: http://www.playstore.com/#!/kampanya/ikvock15

Üstelik kampanya burada bitmiyor! Playstore'dan 01 Ocak ila 04 Ocak tarihleri arasında İKV Ürünleri alan oyuncularımız arasından 1 kişiye Buluşma Hatırası Seti, 5 kişiye III. Kademe Tılsım hediye ediyoruz!  Unutmayın her Playstore alışverişi bir çekiliş hakkı demek!


Tüm İKV Camiasının şimdiden yeni yılını kutlar, aileleriyle ve Lonca dostlarıyla birlikte sağlıklı, huzurlu bir yıl geçirmelerini dileriz. 




KAMPANYA DETAYLARI
- Playstore'da İKV İndirim kampanyası 01 Ocak 2015 saat 00:00 ila 04 Ocak 2015 saat 24:00 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya ürünleri ve indirimler http://www.playstore.com/#!/kampanya/ikvock15 sayfasında verilmiştir.
- Kampanya süresince Playstore'dan İKV Ürünleri almış oyuncularımız arasında yapılacak çekilişte 1 Kişiye Buluşma Hatırası Ceket ve Buluşma Hatırası Pantolon, toplam 5 kişiye III. Kademe Tılsım seviyesinde sanal ürün olan oyun eşyası hediye edilecektir.
- Kazanan oyuncularımız kampanya sonrasındaki hafta Facebook sayfamızdan duyurulacak ve sonrasında Playstore'da bulunan iletişim bilgileri üzerinden iletişime geçilecektir.
- Playstore'a üye olmak için TTNET kullanıcısı olma zorunluluğu yoktur. Herkes TTNET Tek Şifre hesabı açabilir.
- Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde TTNET bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.

Sobee Studios

2006-2017 © Tüm hakları TTNET A.Ş.'ne aittir.

Siteyi kullanarak KULLANIM SÖZLEŞMESİNİkabul etmiş sayılırsınız.