Havadisler
İKV Artık 13 Yaşında!
1 Nisan 2020 Çarşamba

İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun Beta'dan tam sürüme geçerek oyunseverlerle buluşmasının üzerinden dile kolay tam 13 yıl geçti. Türkiye'nin ilk devasa çevrimiçi oyunu olarak çıktığımız yolda, oyunumuzu seven harika oyuncularla bir araya gelme ve tanışma fırsatımız oldu. 

 

İKV'mizin bu özel gününü kutlamak adına seveceğiniz bir etkinliğimiz var. Bir hafta boyunca geçerli olmak üzere 3 yeni görevi oyuna ekledik. Komutan'dan sırasıyla alacağınız görevleri arkadaşlarınızla tamamladığınızda karakterinizin sınıfına göre oldukça değerli ödüllerin sahibi olacaksınız.

Unutmayın, Teşkilat bu görevi büyük gizlilikle yürütmenizi istiyor. Görevi aldıktan sahilde Karaköy'e giriş noktaları olan Eski Gemi ve Uçak Enkazı çevresinde konuşlanmış Gizitim birliklerine en büyük darbeyi vurmak sizin elinizde. Yanınıza güvendiğiniz neferleri de alın, sürekli yeni takviye birlikleri orada olacak. Toplayacağınız istihbarat, güzide Eminönü bölgemizi Gizit'in saldırılarından korumakta önemli rol oynuyor!  

 

Üstelik İKV Akçe Paketleri'nde harika indirimler 6 Nisan'a kadar İKV Severleri bekliyor olacak!

 

İstanbul sokaklarını dolduran, her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen tüm oyuncularımıza teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz!

 

Etkinlik hakkında ek bilgiler;

  • Gizitim birlikleri Eminönü bölgesinde sahildeki kuru yük gemisi, uçak enkazı çevresidne ve rayların üzerinde belli bölgelerde konuşlanmış durumdadır.
  • Her bölgede takviye Gizitim birlikleri 20 dakikada bir yerini alacaktır. 
  • Gizitim zırhlı birliği Karaköy'dekilerden daha da güçlü olacağından en az 3 kişilik grupla saldırmak gerekir. 
  • Teşkilat'ın ihtiyaç duyduğu İstihbarat Dokümanı grupta rastgele bir kişiye düşecektir.
  • İstihbarat Dokümanı göreve özeldir, karaktere bağlanır ve aktarılamaz.
  • Yeteri kadar doküman topladığınızda görev sona erecek ve Komutan'a teslim ettiğinizde ödülünüzü alabilieceksiniz

Sobee Studios

2006-2017 © Tüm hakları TTNET A.Ş.'ne aittir.

Siteyi kullanarak KULLANIM SÖZLEŞMESİNİkabul etmiş sayılırsınız.