Havadisler
Şaka değil! İKV 14 Yaşında!
1 Nisan 2021 Perşembe


Türkiye'nin ilk yerli devasa çevrimiçi oyunu olan İstanbul: Kıyamet Vakti 14 yıl önce tam da bugün oyun severlerle buluştu. Bugün belki eskisi kadar rahat dolaşamadığımız İstanbul sokaklarında özgürce dolaşma fırsatı tanıyan, bildiğimiz bir dünyaya farklı bir gözden bakmamızı sağlayan İstanbul Kıyamet Vakti, kısa sürede oyuncular tarafından sevilen bir oyun haline getirdi.

Kıyametin ortasında filizlenen bu körpecik fidan, bugün gölgesinde nice umutların yeşerdiği ulu bir çınar oldu. Tüm heybetiyle Teşkilat'ın yeni neferlerini selamladı ve derinlerden gelen sırlara, ergin bulandırdığı zihinlere tanık oldu.


Bizler daimi tanıklarıyız, hep var olacak kentimizin. Şimdi ve kıyamette!
Zaman akmaya devam edecek, yanımızdan ve sessizce. Yaşamın diğer kıyısında.
Kent kalacak baki. Ve bizler...

 
Kaosun hakim olduğu; erg'in gücünün zihinleri bulandırdığı ve yıkımın sebep olduğu yaraların sarılmaya çalışıldığı bir dünyada yer almanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu güzel günü kutlamak için beğeneceğinizi umduğumuz bazı hazırlıklar yaptık. İstanbul sokaklarını dolduran, her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen tüm oyuncularımıza teşekkürü borç biliriz.

 

AKÇE PAKETLERİ İNDİRİMDE! 

 İstanbul Kıyamet Vakti Akçe Paketleri bugünden itibaren 6 Nisan tarihine kadar %50 indirim ile İKV Severleri bekliyor olacak! Yetkili satıcılardan ısrarla isteyiniz

Perdigital | Playstore 

 

Resim

 

DÜKKAN'A UĞRA HEDİYENİ AL!


İKV'mizin 14. yılında İKV Evde Kal Paketi ile Dükkan'da hediyeniz sizi bekliyor olacak. Lokman, Sarraf ve Madenci Şans Artırıcılar (%60), Klan ve Şan Puanı Artırıcı (x2) ve %100 Tecrübe Puanı Bonusu Nisan ayının sonuna kadar her gün ücretsiz!

Dükkan'a giderek hediyeni anında hesabına yükleyebilirsin. Hediye Ürünlere buradan ulaşabilirsin.

İKV Evde Kal Paketinin içinde neler var?
365 Akçe değerinde Şan ve Klan Parası Artırıcı x2.0
315 Akçe değerinde Sarraf Şans Artırıcı (%60)
315 Akçe değerinde Maden Şans Artırıcı (%60)
315Akçe değerinde Lokman Şans Artırıcı (%60)
495 Akçe değerinde Lonca Puanı ve EXP Bonus (%100) Arttırıcı

 

Resim

SUNUCULAR ARASI TRANSFER İNDİRİMDE! 

Sunucular Arası Transfer Hakkı ürününü, 6 Nisan tarihine kadar kısa süreliğine 4995 Akçe yerine yalnızca 2995 Akçe'ye alabilirsiniz.

 

 


Resim


İKV 14.YIL ÖZEL ETKİNLİKLERİ!

Topla Kazan etkinliği! 

Galata Rats Club, araştırma çalışmalarında kullanmak üzere bazı materyallere ihtiyaç duyuyor. Materyalleri topla, forumdaki konuya sunucu adı ve karakter adını yaz, ödülleri kazan!  Detaylar için buraya tıklayın! 

 

Sürpriz Oyun İçi Etkinlikler! 

Etkinlik ekibimiz tarafından gün içinde yapılacak sürpriz etkinliklere hazır olun! 

 

Instagram Etkinlikleri

Instagram hesabımızı takip edin, hafta boyunca hikayeden paylaşılacak akçe kodlarını yakalayın. Ayrıca yapılacak ödüllü sorularla birbirinden güzel oyun içi hediyeler kazanın!

Instagram hesabını takip etmek için: https://www.instagram.com/istanbuloyunresmi

Sobee Studios

2006-2017 © Tüm hakları TTNET A.Ş.'ne aittir.

Siteyi kullanarak KULLANIM SÖZLEŞMESİNİkabul etmiş sayılırsınız.