Havadisler
Kuklacı Sunucusuna Veda
10 Ağustos 2024 Cumartesi

 

Hepinizin İstanbul Kıyamet Vakti’nde unutulmaz anlar yaşadığını biliyoruz. Oyun deneyiminizi daha da zenginleştirmek ve daha canlı bir topluluk oluşturmak amacıyla, sunucu yapımızda bazı değişiklikler yapıyoruz.

Neden Bu Değişiklik?
Bazı sunucularımızda oyuncu yoğunluğunun düşük olması, oyunun heyecanını tam anlamıyla yaşamanızı engelliyor. Bu durum, tüm oyuncularımızın oyun deneyimini olumsuz etkiliyor. Daha büyük ve daha aktif bir topluluk oluşturarak, oyun içi etkinliklerin ve etkileşimlerin arttırılması, oyunun geleceği için en doğru karar olacaktır.

Bu doğrultuda, Kuklacı sunucusunun 16 Ağustos Cuma günü kapatılmasına karar verilmiştir. Bu karar, sunucu yapımızda yürütülen yeniden yapılanma süreci kapsamında alınmıştır. Kuklacı'da geçirdiğiniz her an bizim için de çok değerliydi.

Kuklacı sunucusunda 49. seviye ve üzeri karakteri olan oyuncularımıza, her bir karakter için diğer sunuculara (Karaköy hariç) aktarma hakkı tanıyacağız. 1 Sunucular Arası Karakter Transfer hakkı ile Kuklacı’da bulunan karakterlerinizi diğer sunuculara taşıma fırsatını elde edeceksiniz.

Ayrıca, Kuklacı sunucusunun kapanışının ardından, yeni bir sunucu açma çalışmalarına da başlayacağız. Bu yeni sunucu, sizlere taptaze bir macera sunacak.

Sobee Studios

2006-2017 © Tüm hakları TTNET A.Ş.'ne aittir.

Siteyi kullanarak KULLANIM SÖZLEŞMESİNİkabul etmiş sayılırsınız.